Mijn favorieten

Staat uw droomhuis te koop?

Liefde maakt blind. Zo ook de liefde voor dat ene huis of dat ene appartement dat te koop staat. Wij zijn van mening dat u, mede om die reden, een deskundige makelaar aan uw zijde nodig heeft die u adviseert en begeleidt bij de duurste aankoop van uw leven.

Wat zijn de omgevingsplannen? Betaalt u niet teveel? Ziet u geen gebreken over het hoofd? Onze aankoopmakelaar helpt u graag bij de aankoop van uw nieuwe huis. Hij denkt mee met u en zet voor u alle woonwensen op een rijtje.


Bent u op zoek naar een huis? Wij vinden voor u een ‘thuis’!
We doen er alles aan om u tot de juiste beslissing te laten komen. Een woning kopen is immers een grote stap en dat begrijpen wij. Kom eens langs voor een oriëntatiegesprek. We kunnen u alles vertellen over de regionale woningmarkt, prijsontwikkelingen en waar u op moet letten tijdens het hele aankooptraject. Met toegang tot het actuele NVM-aanbod en connecties met andere makelaars en particulieren bieden wij optimale lokale marktkennis.Wat mag u nog meer verwachten van een aankoopmakelaar?

- Inspectie van de geselecteerde woning tijdens de bezichtiging
- Onderzoek en advies (o.a. omgeving, bestemmingsplan, beoordeling bouwkundige staat)
- Opgave van een reële waarde van de woning
- Onderhandeling over de prijs en voorwaarden, uiteraard in overleg met u
- Grondige inspectie van de woning vóór de overdracht bij de notaris


 

Afspraak maken
Wilt u samen met ons op zoek naar uw droomhuis en daarbij behoed worden voor alle (juridische) valkuilen die de koop van een woning met zich mee kan brengen? Of heeft u een woning op het oog en wilt u ons inschakelen voor de aankoop? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend en gratis oriëntatiegesprek. Indien nodig komen we direct in actie!

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring